Меню
Меню
Ръководство за начинаещи вейпъри

11.06.2022 13:39:20

Ръководство за начинаещи вейпъри

Ръководство за начинаещи вейпъри: Как да избегнем най-често срещаните грешки

Когато се захващате с някакво ново хоби е нормално да трупате опит след проби и грешки; в крайна сметка това представлява процеса на обучение. Същото важи и за вейпинга, който всещност е невероятно популярно хоби. Има толкова много да научите от експериментирането с различни устройства, електронни течности и т.н. Всеки има различни предпочитания и е много лесно да проучите възможностите  и да разберете какво харесвате.

Като се има предвид това, има някои неща, които можете да направите, за да изследвате хобито си, без това да ви коства толкова много, чупейки детската си касичка. Тези проучвания също могат да ви помогнат да следите нововъзникващите тенденции и развития в индустрията. Въпреки това, има някои грешки, които трябва да избягвате по време на първоначалното си познанство с вейпинга.

Избор на грешно устройство

Тoва е първата и може би най-скъпата грешка, която трябва да се избягва. Има много различни устройства, от които да избирате по степен на сложност. Повечето начинаещи могат удобно да се справят с вейп, който се намира някъде по средата. Въпреки това, ако искате да започнете с по-просто устройство, като същевременно решавате колко ангажимент искате да поемете, тогава най-елементарните устройства са добър вариант, тъй като обикновено са доста евтини и не изискват никаква специална поддръжка. И въпреки че повечето устройства за начинаещи са прости, те все още съдържат много от основните функции, което означава, че получавате нормално вейп изживяване.

Има толкова много различни опции за вейпове, които всички са насочени към различни нужди. Старт китовете, както бе споменато по-горе, са прости и ефективни. Повечето от тях се управляват с един бутон, въпреки че някои се задействат след дръпка без нужда от това да натискате бутона. Те също така могат да носят високи дози никотин. Обикновено се предлагат предварително напълнени и просто трябва да сте сменявате пода, когато ви свърши течността. намотките са вградени в устройствата, което означава, че билдването и допълнителните усилия са излишни. Тези устройства са по-малки и по-дискретни, не произвеждат гъсти облаци и се зареждат изключително бързо.

Ако искате да пропуснете тези стартови комплекти, тогава има много други опции. Комплектите с вградена батерия са едни от тях. В повечето случай те са съставени от атомайзер и мод, които могат да работят и отделно, такъв е случая с Innokin CoolFire Z50, където атомайзера и мода могат да работят както заедно така и по отделно. Комплектите с вградени батерии биват както такива за MTL (Mouth To Lung) така и DL (Direct Lung) като GeekVape Aegis Mini 2. Какъв комплект ще изберете зависи лично от вас и вашите потребности.

С напредването на вашето вейп изживяване вариантите, Ви се увеличават. За най – напредналите вейпъри опциите са много. Започвайки от еднобатерийни и двубатерийни модове, които могат да се захранват посредством батерии от типа на 18650 / 20700 / 21700 и стигаме до rebuildable или така наречените обслужваеми изпарители. Обслужваемите изпарители са атомайзери при, които вейпъра сам обслужва (сменя намотки и памук) своя изпарител. Друга опция, която имате при напредването си в тази необятна сфера са скуонк модовете и дриперите. Скуонк модовете са с вградена тубичка, която в повечето случай събира 10мл течност и е част от мода, при натискането на тази тубичка Вие изпомпвате течност през 510 конектора в горният край на мода и така можете да използвате RDA или така наречените дрипери.  

Прекалено бързо напредване във вейпа

Някои хора наистина се гмуркат в дълбокото и веднага купуват най-новите и сложни модели, без да си правят труда да придобият някакви познания за това как работят или как да се грижат за тях. Но отново някои хора избират най-лесния вариант и откриват, че той не отговаря на нуждите им, и затова се отказват. Ако се занимавате с това хоби без опит с цигарите, тогава трябва да направите вашето проучване, за да може да решите кой мод ще работи най-добре за вас. Ако сте пушач, който иска да използва вейп устройства, за да се откажете, тогава най-доброто място за начало е с устройство, което най-добре имитира изживяването при цигарите. Обикновено това е електронна писалка или електронна цигара и след това можете да продължите напред. Някои хора вярват, че е по-добре да започнете с основите, преди да продължите нагоре, и това има предимства; обаче наистина зависи от нивото на отдаденост, което сте готови да вложите, ако искате вейп за напреднали и сте готови да научите как да го използвате правилно, тогава няма причина да не го получите.

Най-евтиния вариант

Както при повечето продукти, получавате това, за което плащате. Има някои невероятно евтини комплекти, но бихте се объркали, ако смятате, че тези евтини комплекти са нещо добро с което да започнете. Като цяло те са с ужасно качество, така че не предлагат най-доброто вейп изживяване. Тези комплекти често са произведени с нестандартни части и са предразположени към течове, лош живот на батерията и други проблеми с производителността. Обикновено по-високите цени често водят до по-високо качество. Уверете се, че купувате от реномиран вейп търговец на дребно на vape, като BoomBvaping за да избегнете тези проблем. Евтините и лоши устройства, могат наистина да повлияят на вашето преживяване и удоволствието от вейпинга. BoomBvaping има огромна гама от вейп комплекти, течности и аксесоари, от които да избирате. Те имат всичко необходимо, за да започнете.

Започвайки с грешното ниво на никотин

Повечето хора избират да купуват течности, които съдържат никотин, или купуват концентриран никотин и го смесват сами. Въпреки това, когато за първи път започвате, наистина е много лесно да използвате абсолютно погрешни никотинови нива. Така че, когато започнете да експериментирате, опитайте се да започнете с малко и след това можете да продължите напред, ако е необходимо. Започването твърде високо ниво на никотин или като цяло твърде много никотин може да ви накара да се почувствате зле и уморени. Това също може да развали вашето вейп изживяване  и за бъдеще да ви откаже изцяло от вейпинга.

Покупка на прекалено много вейп продукти

Многo хора попадат в този капан на прекомерно закупуване на електронни течности, защото не намират вкус, който им харесва. Често това може да доведе до изтекъл срок на годност на течностите, които не можете да използвате и респективно много пропилени пари. Вкусовете ви също могат да се променят с времето и може да не харесвате същите вкусове, които сте харесвали в миналото, или може да намерите вкус, който предпочитате. Опитайте се да купувате само когато имате нужда.

Заключение

Нормално е да направите няколко грешки, докато изследвате хобито; в крайна сметка това е вид обучение; обаче познаването на най-често срещаните грешки може да ви помогне да се ориентирате по-добре. Вейпингът е хоби, а хобитата са предназначени да бъдат забавни, въпреки че не е необичайно да се насочват към досадна и скъпа територия. Въпреки това, сега, когато знаете за евентуалните клопките по пътя Ви, можете да извършите свое собствено проучване и да се подготвите още по-добре.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Вейп Блог

Вейп Блог - www.boombvaping.com

Ръководство за начинаещи вейпъри

Ръководство за начинаещи вейпъри

Ръководство за начинаещи вейпъри: Как да избегнем най-често срещаните грешки  Когато се захващате с някакво ново хоби е нормално да трупате опит след пр Ръководство за начинаещи вейпъри: Как да избегнем най-често срещаните грешки  Когато се захващате с някакво ново хоби е нормално да трупате опит след пр 2022-08-21T09:40:55+03:00 Ръководство за начинаещи вейпъри

<p class="text-aligncenter"><strong>Ръководство за начинаещи вейпъри: Как да избегнем най-често срещаните грешки</strong></p> <p class="text-aligncenter"><strong></strong></p> <p>Когато се захващате с някакво ново хоби е нормално да трупате опит след проби и грешки; в крайна сметка това представлява процеса на обучение. Същото важи и за вейпинга, който всещност е невероятно популярно хоби. Има толкова много да научите от експериментирането с различни устройства, електронни течности и т.н. Всеки има различни предпочитания и е много лесно да проучите възможностите &nbsp;и да разберете какво харесвате.</p> <p>Като се има предвид това, има някои неща, които можете да направите, за да изследвате хобито си, без това да ви коства толкова много, чупейки детската си касичка. Тези проучвания също могат да ви помогнат да следите нововъзникващите тенденции и развития в индустрията. Въпреки това, има някои грешки, които трябва да избягвате по време на първоначалното си познанство с вейпинга.</p> <p><strong><u>Избор на грешно устройство</u></strong></p> <p>Тoва е първата и може би най-скъпата грешка, която трябва да се избягва. Има много различни устройства, от които да избирате по степен на сложност. Повечето начинаещи могат удобно да се справят с вейп, който се намира някъде по средата. Въпреки това, ако искате да започнете с по-просто устройство, като същевременно решавате колко ангажимент искате да поемете, тогава най-елементарните устройства са добър вариант, тъй като обикновено са доста евтини и не изискват никаква специална поддръжка. И въпреки че повечето устройства за начинаещи са прости, те все още съдържат много от основните функции, което означава, че получавате нормално вейп изживяване.</p> <p>Има толкова много различни опции за вейпове, които всички са насочени към различни нужди. Старт китовете, както бе споменато по-горе, са прости и ефективни. Повечето от тях се управляват с един бутон, въпреки че някои се задействат след дръпка без нужда от това да натискате бутона. Те също така могат да носят високи дози никотин. Обикновено се предлагат предварително напълнени и просто трябва да сте сменявате пода, когато ви свърши течността. намотките са вградени в устройствата, което означава, че билдването и допълнителните усилия са излишни. Тези устройства са по-малки и по-дискретни, не произвеждат гъсти облаци и се зареждат изключително бързо.</p> <p>Ако искате да пропуснете тези стартови комплекти, тогава има много други опции. Комплектите с вградена батерия са едни от тях. В повечето случай те са съставени от атомайзер и мод, които могат да работят и отделно, такъв е случая с <span><a href="https://boombvaping.com/product/innokin-coolfire-z50-zlide-4ml">Innokin CoolFire Z50</a></span>, където атомайзера и мода могат да работят както заедно така и по отделно. Комплектите с вградени батерии биват както такива за MTL (Mouth To Lung) така и DL (Direct Lung) като <span><a href="https://boombvaping.com/product/geek-vape-aegis-mini-2-m100-ato-z-nano-100w">GeekVape Aegis Mini 2</a></span>. Какъв комплект ще изберете зависи лично от вас и вашите потребности.</p> <p>С напредването на вашето вейп изживяване вариантите, Ви се увеличават. За най &ndash; напредналите вейпъри опциите са много. Започвайки от еднобатерийни и двубатерийни модове, които могат да се захранват посредством батерии от типа на 18650 / 20700 / 21700 и стигаме до rebuildable или така наречените обслужваеми изпарители. Обслужваемите изпарители са атомайзери при, които вейпъра сам обслужва (сменя намотки и памук) своя изпарител. Друга опция, която имате при напредването си в тази необятна сфера са скуонк модовете и дриперите. Скуонк модовете са с вградена тубичка, която в повечето случай събира 10мл течност и е част от мода, при натискането на тази тубичка Вие изпомпвате течност през 510 конектора в горният край на мода и така можете да използвате RDA или така наречените дрипери. &nbsp;</p> <p><strong><u>Прекалено бързо напредване във вейпа</u></strong></p> <p>Някои хора наистина се гмуркат в дълбокото и веднага купуват най-новите и сложни модели, без да си правят труда да придобият някакви познания за това как работят или как да се грижат за тях. Но отново някои хора избират най-лесния вариант и откриват, че той не отговаря на нуждите им, и затова се отказват. Ако се занимавате с това хоби без опит с цигарите, тогава трябва да направите вашето проучване, за да може да решите кой мод ще работи най-добре за вас. Ако сте пушач, който иска да използва вейп устройства, за да се откажете, тогава най-доброто място за начало е с устройство, което най-добре имитира изживяването при цигарите. Обикновено това е електронна писалка или електронна цигара и след това можете да продължите напред. Някои хора вярват, че е по-добре да започнете с основите, преди да продължите нагоре, и това има предимства; обаче наистина зависи от нивото на отдаденост, което сте готови да вложите, ако искате вейп за напреднали и сте готови да научите как да го използвате правилно, тогава няма причина да не го получите.</p> <p><strong><u>Най-евтиния вариант</u></strong></p> <p>Както при повечето продукти, получавате това, за което плащате. Има някои невероятно евтини комплекти, но бихте се объркали, ако смятате, че тези евтини комплекти са нещо добро с което да започнете. Като цяло те са с ужасно качество, така че не предлагат най-доброто вейп изживяване. Тези комплекти често са произведени с нестандартни части и са предразположени към течове, лош живот на батерията и други проблеми с производителността. Обикновено по-високите цени често водят до по-високо качество. Уверете се, че купувате от реномиран вейп търговец на дребно на vape, като <span><a href="https://boombvaping.com"><strong>BoomBvaping</strong></a></span> за да избегнете тези проблем. Евтините и лоши устройства, могат наистина да повлияят на вашето преживяване и удоволствието от вейпинга. <span><a href="https://boombvaping.com"><strong>BoomBvaping</strong></a></span> има огромна гама от <a href="https://boombvaping.com/category/veyp-modove-vape-mods">вейп комплекти</a>, <a href="https://boombvaping.com/category/shortfill">течности</a> и <a href="https://boombvaping.com/category/konsumativi">аксесоари</a>, от които да избирате. Те имат всичко необходимо, за да започнете.</p> <p><strong><u>Започвайки с грешното ниво на никотин</u></strong></p> <p>Повечето хора избират да купуват течности, които съдържат никотин, или купуват концентриран никотин и го смесват сами. Въпреки това, когато за първи път започвате, наистина е много лесно да използвате абсолютно погрешни никотинови нива. Така че, когато започнете да експериментирате, опитайте се да започнете с малко и след това можете да продължите напред, ако е необходимо. Започването твърде високо ниво на никотин или като цяло твърде много никотин може да ви накара да се почувствате зле и уморени. Това също може да развали вашето вейп изживяване &nbsp;и за бъдеще да ви откаже изцяло от вейпинга.</p> <p><strong><u>Покупка на прекалено много вейп продукти</u></strong></p> <p>Многo хора попадат в този капан на прекомерно закупуване на електронни течности, защото не намират вкус, който им харесва. Често това може да доведе до изтекъл срок на годност на течностите, които не можете да използвате и респективно много пропилени пари. Вкусовете ви също могат да се променят с времето и може да не харесвате същите вкусове, които сте харесвали в миналото, или може да намерите вкус, който предпочитате. Опитайте се да купувате само когато имате нужда.</p> <p><strong><u>Заключение</u></strong></p> <p>Нормално е да направите няколко грешки, докато изследвате хобито; в крайна сметка това е вид обучение; обаче познаването на най-често срещаните грешки може да ви помогне да се ориентирате по-добре. Вейпингът е хоби, а хобитата са предназначени да бъдат забавни, въпреки че не е необичайно да се насочват към досадна и скъпа територия. Въпреки това, сега, когато знаете за евентуалните клопките по пътя Ви, можете да извършите свое собствено проучване и да се подготвите още по-добре.</p>

, , ,
Сравнение на продукти