Меню
Меню

Начини на доставка

                                        ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 

 

Всички поръчки направени в онлайн магазин www.boombvaping.com се изпращат с куриерски фирми ЕКОНТ, ЕВРОПЪТ или СПИДИ по избор на клиента.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

Поръчките се доставят на територията на България в рамките на 1-3 работни дни, съобразно графика на куриерската компания.

Цената на доставката е според тарифните планове на куриерската фирмa. При финализиране на поръчката в онлайн магазин  www.boombvaping.com, Потребителят ще получи  автоматично изчислена цената на доставката на куриерската фирма.

Цената на доставка се изчислява отделно от цената на поръчания продукт.

  • Доставката е безплатна до офис на СПИДИ, ЕВРОПЪТ или ЕКОНТ за поръчки на стойност над 70 лв.
  • Доставката е безплатна до желан от Вас адрес, с куриерски фирми СПИДИ, ЕВРОПЪТ и ЕКОНТ за поръчки на стойност над 100 лв.

ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИ И СРОК НА ДОСТАВКА:

Всяка направена поръчка в онлайн магазин www.boombvaping.com се потвърждава с телефонно обаждане от страна на Доставчика. На посочения от Потребителя имейл адрес, Доставчикът ще изпрати информация за статуса на поръчката.

Поръчки направени до 12:00 ч. в работни дни, се обработват и изпращат на същият ден;

Поръчки направени след 12:00 ч. в работни дни, се обработват и изпращат на следващият работен ден;

Поръчки направени през почивни, празнични и неработни дни се обработват и изпращат на следващият работен ден.

Доставката се осъществява  в рамките на 1-3 работни дни, след потвърждението на поръчката. За по-малките населени места доставката е според графика на куриерска фирма.

Всички пратки се изпращат с опция преглед.

* Онлайн магазин www.boombvaping.com НЕ носи отговорност за куриерските услуги и за техните срокове на доставка, а единствено за обработването и изпращането на поръчките.

* В периоди на промоции, намаления или по-голяма натовареност Онлайн магазин www.boombvaping.com си запазва правото на промени по условията за обработка и  доставка, без да уведоми предварително клиентите за това.

При извънредни обстоятелства Доставчикът си запазва правото да удължи сроковете за доставка.

Стоката се предава на адреса за доставка на Потребителя или на трето лице – представител на Потребителя, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Потребителя. При предаване на стоката Потребителят или третото лице – представител на Потребителя подписват придружаващите я документи, служещи като потвърждение за доставката на стоката. В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената стока. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

Всеки продукт, закупен от www.boombvaping.com може да бъде върнат или заменен за друг в 14-дневен срок от датата на получаване на доставката, като са спазени съответните условия за това, подробно описани в Условия за връщане на продукт.

Сравнение на продукти