Меню
Меню
Кое е най-доброто вейп устройство за заклетите пушачи?

28.07.2022 21:05:00

Кое е най-доброто вейп устройство за заклетите пушачи?

Ако сте заклет пушач, вашите нужди от никотин са по-високи от средните – и това потенциално може да бъде предизвикателство за Вас при преминаването към вейпинг. За да преминете успешно към вейпинг, имате нужда от вейп комплект, който да Ви достави необходимото ниво никотин. Имате нужда и от нещо, което засилва чувството на удовлетворение, като ви дава добър и силен удар в гърлото. Малките устройства, които можете да получите от магазините – неща като вейпове за еднократна употреба и електронни цигари с предварително напълнени подочета – вероятно няма да ви задоволят, ако сте заклет пушач. Имате нужда от вейп комплект, който ще Ви достави значително по-високо ниво на удовлетворение.

Четейки тази статия, ще научите за продуктите, които ние в BoomBvaping смятаме, че са най-добрите вейп устройства за тежки пушачи. Ще обясним защо тези устройства са подходящи за хора с по-високи нужди от никотин и защо ще ви помогнат да постигнете по-високо ниво на удовлетворение, отколкото бихте получили с устройствата за еднократна употреба, които обикновено се предлагат в магазините.

Преди да обсъдим конкретни продукти обаче, нека подходим към темата по-общо. Какви са качествата, които винаги трябва да притежават най-добрите устройства за заклети пушачи?

Най-добрият вейп за заклети пушачи използва MTL стила на вдишване за максимален удар в гърлото

Един от най-важните аспекти на най-добрите вейп устройства за тежки пушачи е, че докато го използвате трябва да Ви доставя същото усещане,  като при пушенето на цигара. За да може едно устройство за  да се усеща като цигара, то трябва да има същите характеристики на стегнат въздушен поток като цигарата. Стегнатият въздушен поток позволява на парата да удари небцето ви по същия начин, по който би Ви ударил цигарения дим.

По-важното обаче е, че вейп устройството с характеристики на тесен въздушен поток ще ви даде нужният удар в гърлото, който очаквате. Като заклет пушач е вероятно да предпочитате ароматни цигари и да очаквате и жадувате силно усещане за никотин в гърлото, докато пушите. Най-доброто устройство  за вашите нужди трябва да възпроизведе това усещане, защото не искате просто устройство, което доставя много никотин – вие също така искате устройство, което Ви кара да се чувствате сякаш получавате много никотин. Ударът в гърлото е изключително важен фактор.

Най-доброто вейп устройство за заклети пушачи е оптимизирано за използване на течности с високо ниво на никотин

Като заклет пушач, Вие искате устройство с характеристики за производство на пари, които са перфектно балансирани за вашите нужди. По-конкретно, искате устройство с ниска мощност, което е проектирано да работи с високо никотинови електронни течности. Производството на пари не трябва да е твърде ниско, защото тогава може да имате проблеми с получаването на достатъчно никотин за вашите нужди. Ако обаче устройството е твърде мощно,  ще имате проблеми с парата. Ще откриете, че  sub-ohm  устройството  е дразнещо и неприятно с високо никотинова течност, независимо колко високи могат да бъдат вашите нужди от никотин.

Като цяло можете да идентифицирате вейп устройството, оптимизирано за високо никотинови електронни течности, само като го погледнете. Устройство, предназначено за такъв тип течности, ще има характеристики на стегнат въздушен поток. За да се улесни стегнатият въздушен поток, той ще има малки въздушни отвори. Освен това ще има тесен мундщук, който може да наподобява формата и размера на филтър за цигари.

Най-доброто вейп устройстви за заклети пушачи, трябва да може да се презарежда

По-рано в тази статия споменахме факта, че купуването на електронна цигара от магазин, който не е специализиран е почти винаги лоша идея, ако сте заклет пушач. Това отчасти се дължи на факта, че тези устройства са склонни да имат много скромно производство на пара и следователно обикновено не са много задоволителни за тези с по-високи никотинови нужди.

Още по-голямата причина, поради която електронните цигари в не специализираните  магазините не са най-добрите вейп устройства за тежки пушачи, е че те просто са твърде скъпи за тези с по-високи никотинови нужди. Ако трябва да купувате пакет пълнители или нов вейп за еднократна употреба всеки ден, в крайна сметка може да плащате повече за вейп, отколкото за обикновени цигари. Вейпингът – предполага се, че е по-достъпен(евтин) от пушенето. Ако сте заклет пушач, ще имате много по-добро изживяване с устройство за многократно пълнене, тъй като бутилираната електронна течност е много по-евтина от вейп устройствата за еднократна употреба.

Най-доброто вейп устройство за заклети пушачи има добър дизайн и дълъг живот на батерията

 Като заклет пушач, вероятно ще прекарате много време в използването на първото си вейп устройство – особено в началото, когато все още свиквате да консумирате никотин по различен начин. Като се има предвид колко интензивно ще използвате устройството, не искате първият ви вейп да бъде прекалено предизвикателен или труден за използване. Начинът да направите прехода си от пушене към вейпинг възможно най-плавно и лесно, е като изберете устройство, което не предлага огромно разнообразие от неясни опции за конфигурация. Когато натрупате достатъчно опит, може да поискате да закупите вейп мод, който предлага малко повече гъвкавост. Засега обаче искате нещо, което просто работи.

Когато изберете първото си устройство, животът на батерията е последният основен елемент на дизайна, който трябва да вземете предвид. Ще използвате устройството си доста интензивно и не искате то да прекарва цял ден на зарядното устройство. Потърсете устройство, което предлага възможно най-дълъг живот на батерията – измерен в милиампер-часове или mAh. Като алтернатива, купете устройство със сменяема батерия. По този начин можете да използвате една батерия, докато зареждате друга от външно зарядно устройство.

Най-добрите вейп устройства за заклети пушачи са:

  1. Oxva Xlim Pro – Често обявяван за краля на подовете, подът Xlim Pro е достоен за серията Xlim, създадена от Oxva: блестящи панели, максимална мощност от 30 W, капацитет от 2 ml и 3-дневна автономност благодарение на батерия от 1000 mAh. Добавете лекота на използване и 0,42" OLED екран и имате всичко необходимо, за да дадете на начинаещите вейпъри качествено изживяване при изпаряване.
  2. Uwell Caliburn G3 - тази под система разполага с вътрешна батерия от 900 mAh и OLED екран, който ви позволява да персонализирате изживяването си на изпаряване. Това устройство представлява скок напред в линията Caliburn, предлагайки изключителна гъвкавост, когато става въпрос за режими на активиране и съпротивления.
  3. Innokin Klypse Pod – Innokin и техният под Klypse, който печели награда за най-добра под система на Вейп Експо през 2022г. няма да разочароват нито един пушач. Батерията е 700mah, а подът се пълни изключително лесно. Устройството няма никакви бутони, позволявайки Ви да го активирате чрез дърпане. Специално тази под система има капаче, което предотвратява замърсяване докато го носите в чанта или джоб, а намотката от 0.8 ома, която използва, произвежда невероятни вкус и пара, които ще задоволят дори и най-претенциозният вкус.
  4. Geekvape Sonder Q – не можем да пропуснем и GeekVape и по специално Sonder Q. Sonder Q е нещо, с което Geekvape може да се гордее. Има живот на батерията от 1000 mAh. Мощността му е до максимум 20W. Подчето е с капацитет 2ml и има възможност за вейпване в MTL и RDL. Следователно, този под е привлекателен, особено след като нейната семплота на използване я прави идеално устройство за начинаещи.
  5. VooPoo Doric 20w – комплекта от Voopoo Ви предлага издръжлива батерия, удобство и лесно ползване. Осигурявайки капацитет на батерията от 1500mah, тази под система може да издържи до 48 часа без да има нужда от зареждане. Изпаряването става посредством бутон или автоматично при дръпка, което ще улесни много от потребителите, които все още не са изградили навика да натискат бутон за да вейпват. ITO резервоара Ви позволява през цялото време да наблюдавате, колко течност Ви остава и да знаете кога да го допълните. Изпарителните глави са със съпротивление от 1 и 1,2 ома, което е идеално за бивши пушачи и начинаещи вейпъри, опитващи се да преминат от традиционни цигари към изпаряване.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Вейп Блог

Вейп Блог - www.boombvaping.com

Кое е най-доброто вейп устройство за заклетите пушачи?

Кое е най-доброто вейп устройство за заклетите пушачи?

Ако сте заклет пушач, вашите нужди от никотин са по-високи от средните това потенциално може да бъде предизвикателство за Вас при преминаването към вейпинг Ако сте заклет пушач, вашите нужди от никотин са по-високи от средните това потенциално може да бъде предизвикателство за Вас при преминаването към вейпинг 2023-10-22T18:20:37+03:00 Кое е най-доброто вейп устройство за заклетите пушачи?

<p class="text-alignjustify">Ако сте заклет пушач, вашите нужди от <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span> са по-високи от средните &ndash; и това потенциално може да бъде предизвикателство за Вас при преминаването към вейпинг. За да преминете успешно към вейпинг, имате нужда от вейп комплект, който да Ви достави необходимото ниво никотин. Имате нужда и от нещо, което засилва чувството на удовлетворение, като ви дава добър и силен удар в гърлото. Малките устройства, които можете да получите от магазините &ndash; неща като вейпове за еднократна употреба и електронни цигари с предварително напълнени подочета &ndash; вероятно няма да ви задоволят, ако сте заклет пушач. Имате нужда от вейп комплект, който ще Ви достави значително по-високо ниво на удовлетворение.</p> <p class="text-alignjustify">Четейки тази статия, ще научите за продуктите, които ние в BoomBvaping смятаме, че са най-добрите вейп устройства за тежки пушачи. Ще обясним защо тези устройства са подходящи за хора с по-високи нужди от никотин и защо ще ви помогнат да постигнете по-високо ниво на удовлетворение, отколкото бихте получили с устройствата за еднократна употреба, които обикновено се предлагат в магазините.</p> <p class="text-alignjustify"><strong><em>Преди да обсъдим конкретни продукти обаче, нека подходим към темата по-общо. Какви са качествата, които винаги трябва да притежават най-добрите устройства за заклети пушачи?</em></strong></p> <p class="text-alignjustify"><strong><u>Най-добрият вейп за заклети пушачи използва </u></strong><strong><u>MTL</u></strong><strong><u> стила на вдишване за максимален удар в гърлото</u></strong></p> <p class="text-alignjustify">Един от най-важните аспекти на най-добрите вейп устройства за тежки пушачи е, че докато го използвате трябва да Ви доставя същото усещане, &nbsp;като при пушенето на цигара. За да може едно устройство за &nbsp;да се усеща като цигара, то трябва да има същите характеристики на стегнат въздушен поток като цигарата. Стегнатият въздушен поток позволява на парата да удари небцето ви по същия начин, по който би Ви ударил цигарения дим.</p> <p class="text-alignjustify">По-важното обаче е, че вейп устройството с характеристики на тесен въздушен поток ще ви даде нужният удар в гърлото, който очаквате. Като заклет пушач е вероятно да предпочитате ароматни цигари и да очаквате и жадувате силно усещане за никотин в гърлото, докато пушите. Най-доброто устройство &nbsp;за вашите нужди трябва да възпроизведе това усещане, защото не искате просто устройство, което доставя много никотин &ndash; вие също така искате устройство, което Ви кара да се чувствате сякаш получавате много никотин. Ударът в гърлото е изключително важен фактор.</p> <p class="text-alignjustify"><strong><u>Най-доброто вейп устройство за заклети пушачи е оптимизирано за използване на течности с високо ниво на никотин</u></strong></p> <p class="text-alignjustify">Като заклет пушач, Вие искате устройство с характеристики за производство на пари, които са перфектно балансирани за вашите нужди. По-конкретно, искате устройство с ниска мощност, което е проектирано да работи с високо никотинови електронни течности. Производството на пари не трябва да е твърде ниско, защото тогава може да имате проблеми с получаването на достатъчно никотин за вашите нужди. Ако обаче устройството е твърде мощно, &nbsp;ще имате проблеми с парата. Ще откриете, че &nbsp;sub-ohm &nbsp;устройството &nbsp;е дразнещо и неприятно с високо никотинова течност, независимо колко високи могат да бъдат вашите нужди от никотин.</p> <p class="text-alignjustify">Като цяло можете да идентифицирате вейп устройството, оптимизирано за високо никотинови електронни течности, само като го погледнете. Устройство, предназначено за такъв тип течности, ще има характеристики на стегнат въздушен поток. За да се улесни стегнатият въздушен поток, той ще има малки въздушни отвори. Освен това ще има тесен мундщук, който може да наподобява формата и размера на филтър за цигари.</p> <p class="text-alignjustify"><strong><u>Най-доброто вейп устройстви за заклети пушачи, трябва да може да се презарежда</u></strong></p> <p class="text-alignjustify">По-рано в тази статия споменахме факта, че купуването на електронна цигара от магазин, който не е специализиран е почти винаги лоша идея, ако сте заклет пушач. Това отчасти се дължи на факта, че тези устройства са склонни да имат много скромно производство на пара и следователно обикновено не са много задоволителни за тези с по-високи никотинови нужди.</p> <p class="text-alignjustify">Още по-голямата причина, поради която електронните цигари в не специализираните&nbsp; магазините не са най-добрите вейп устройства за тежки пушачи, е че те просто са твърде скъпи за тези с по-високи никотинови нужди. Ако трябва да купувате пакет пълнители или нов вейп за еднократна употреба всеки ден, в крайна сметка може да плащате повече за вейп, отколкото за обикновени цигари. Вейпингът &ndash; предполага се, че е по-достъпен(евтин) от пушенето. Ако сте заклет пушач, ще имате много по-добро изживяване с устройство за многократно пълнене, тъй като бутилираната електронна течност е много по-евтина от вейп устройствата за еднократна употреба.</p> <p class="text-alignjustify"><strong><u>Най-доброто вейп устройство за заклети пушачи има добър дизайн и дълъг живот на батерията</u></strong></p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;Като заклет пушач, вероятно ще прекарате много време в използването на първото си вейп устройство &ndash; особено в началото, когато все още свиквате да консумирате никотин по различен начин. Като се има предвид колко интензивно ще използвате устройството, не искате първият ви вейп да бъде прекалено предизвикателен или труден за използване. Начинът да направите прехода си от пушене към вейпинг възможно най-плавно и лесно, е като изберете устройство, което не предлага огромно разнообразие от неясни опции за конфигурация. Когато натрупате достатъчно опит, може да поискате да закупите вейп мод, който предлага малко повече гъвкавост. Засега обаче искате нещо, което просто работи.</p> <p class="text-alignjustify">Когато изберете първото си устройство, животът на батерията е последният основен елемент на дизайна, който трябва да вземете предвид. Ще използвате устройството си доста интензивно и не искате то да прекарва цял ден на зарядното устройство. Потърсете устройство, което предлага възможно най-дълъг живот на батерията &ndash; измерен в милиампер-часове или mAh. Като алтернатива, купете устройство със сменяема батерия. По този начин можете да използвате една батерия, докато зареждате друга от външно зарядно устройство.</p> <p class="text-alignjustify"><strong>Най-добрите вейп устройства за заклети пушачи са:</strong></p> <ol> <li class="text-alignjustify"><span></span><a href="https://boombvaping.com/product/oxva-xlim-pro-pod-30w-1000mah-2ml" target="_blank" rel="noopener">Oxva Xlim Pro</a> &ndash; Често обявяван за краля на подовете, п<span>одът Xlim Pro е достоен за серията Xlim, създадена от Oxva: блестящи панели, максимална мощност от 30 W, капацитет от 2 ml и 3-дневна автономност благодарение на батерия от 1000 mAh.&nbsp;</span><span>Добавете лекота на използване и 0,42" OLED екран и имате всичко необходимо, за да дадете на начинаещите вейпъри качествено изживяване при изпаряване.</span></li> <li class="text-alignjustify"><a href="https://boombvaping.com/product/uwell-caliburn-g3-pod-900mah" target="_blank" rel="noopener">Uwell Caliburn G3</a> - тази под система&nbsp;<span jsaction="agoMJf:PFBcW;MZfLnc:P7O7bd;nt4Alf:pvnm0e,pfE8Hb,PFBcW;B01qod:dJXsye;H1e5u:iXtTIf;lYIUJf:hij5Wb;bmeZHc:iURhpf;Oxj3Xe:qAKMYb,yaf12d" jsname="txFAF" class="jCAhz ChMk0b" jscontroller="Gn4SMb"><span class="ryNqvb" jsaction="click:E6Tfl,GFf3ac,tMZCfe; contextmenu:Nqw7Te,QP7LD; mouseout:Nqw7Te; mouseover:E6Tfl,c2aHje" jsname="W297wb">разполага с вътрешна батерия от 900 mAh и OLED екран, който ви позволява да персонализирате изживяването си на изпаряване.</span></span><span>&nbsp;</span><span jsaction="agoMJf:PFBcW;MZfLnc:P7O7bd;nt4Alf:pvnm0e,pfE8Hb,PFBcW;B01qod:dJXsye;H1e5u:iXtTIf;lYIUJf:hij5Wb;bmeZHc:iURhpf;Oxj3Xe:qAKMYb,yaf12d" jsname="txFAF" class="jCAhz ChMk0b" jscontroller="Gn4SMb"><span class="ryNqvb" jsaction="click:E6Tfl,GFf3ac,tMZCfe; contextmenu:Nqw7Te,QP7LD; mouseout:Nqw7Te; mouseover:E6Tfl,c2aHje" jsname="W297wb">Това устройство представлява скок напред в линията Caliburn, предлагайки изключителна гъвкавост, когато става въпрос за режими на активиране и съпротивления.</span></span><span></span></li> <li class="text-alignjustify"><span><a href="https://boombvaping.com/product/innokin-klypse-pod-kit-700mah">Innokin Klypse Pod</a></span> &ndash; Innokin и техният под Klypse, който печели награда за най-добра под система на Вейп Експо през 2022г. няма да разочароват нито един пушач. Батерията е 700mah, а подът се пълни изключително лесно. Устройството няма никакви бутони, позволявайки Ви да го активирате чрез дърпане. Специално тази под система има капаче, което предотвратява замърсяване докато го носите в чанта или джоб, а намотката от 0.8 ома, която използва, произвежда невероятни вкус и пара, които ще задоволят дори и най-претенциозният вкус.</li> <li class="text-alignjustify"><a href="https://boombvaping.com/product/geekvape-sonder-q-1000mah-2ml" target="_blank" rel="noopener"><span>Geekvape Sonder Q</span></a>&nbsp;&ndash; не можем да пропуснем и GeekVape и по специално <span>Sonder Q</span>. <span>Sonder Q е нещо, с което Geekvape може да се гордее.&nbsp;</span><span>Има живот на батерията от 1000 mAh.&nbsp;</span><span>Мощността му е до максимум 20W.&nbsp;Подчето&nbsp;</span><span class="VIpgJd-yAWNEb-VIpgJd-fmcmS-sn54Q">е с капацитет 2ml и има възможност за вейпване в MTL и RDL.<span>&nbsp;</span></span><span>Следователно, този под е привлекателен, особено след като нейната семплота на използване я прави идеално устройство за начинаещи.</span></li> <li class="text-alignjustify"><span><a href="https://boombvaping.com/product/voopoo-doric-pod-20w-1500mah">VooPoo Doric 20w</a></span> &ndash; комплекта от Voopoo Ви предлага издръжлива батерия, удобство и лесно ползване. Осигурявайки капацитет на батерията от 1500mah, тази под система може да издържи до 48 часа без да има нужда от зареждане. Изпаряването става посредством бутон или автоматично при дръпка, което ще улесни много от потребителите, които все още не са изградили навика да натискат бутон за да вейпват. ITO резервоара Ви позволява през цялото време да наблюдавате, колко течност Ви остава и да знаете кога да го допълните. Изпарителните глави са със съпротивление от 1 и 1,2 ома, което е идеално за бивши пушачи и начинаещи вейпъри, опитващи се да преминат от традиционни цигари към изпаряване.</li> </ol>

, ,
Сравнение на продукти