Меню
Меню
Кое е най-доброто вейп устройство за заклетите пушачи?

28.07.2022 21:05:00

Кое е най-доброто вейп устройство за заклетите пушачи?

Кое е най-доброто вейп устройство за заклетите пушачи?

Ако сте заклет пушач, вашите нужди от никотин са по-високи от средните – и това потенциално може да бъде предизвикателство за Вас при преминаването към вейпинг. За да преминете успешно към вейпинг, имате нужда от вейп комплект, който да Ви достави необходимото ниво никотин. Имате нужда и от нещо, което засилва чувството на удовлетворение, като ви дава добър и силен удар в гърлото. Малките устройства, които можете да получите от магазините – неща като вейпове за еднократна употреба и електронни цигари с предварително напълнени подочета – вероятно няма да ви задоволят, ако сте заклет пушач. Имате нужда от вейп комплект, който ще Ви достави значително по-високо ниво на удовлетворение.

Четейки тази статия, ще научите за продуктите, които ние в BoomBvaping смятаме, че са най-добрите вейп устройства за тежки пушачи. Ще обясним защо тези устройства са подходящи за хора с по-високи нужди от никотин и защо ще ви помогнат да постигнете по-високо ниво на удовлетворение, отколкото бихте получили с устройствата за еднократна употреба, които обикновено се предлагат в магазините.

Преди да обсъдим конкретни продукти обаче, нека подходим към темата по-общо. Какви са качествата, които винаги трябва да притежават най-добрите устройства за заклети пушачи?

Най-добрият вейп за заклети пушачи използва MTL стила на вдишване за максимален удар в гърлото

Един от най-важните аспекти на най-добрите вейп устройства за тежки пушачи е, че докато го използвате трябва да Ви доставя същото усещане,  като при пушенето на цигара. За да може едно устройство за  да се усеща като цигара, то трябва да има същите характеристики на стегнат въздушен поток като цигарата. Стегнатият въздушен поток позволява на парата да удари небцето ви по същия начин, по който би Ви ударил цигарения дим.

По-важното обаче е, че вейп устройството с характеристики на тесен въздушен поток ще ви даде нужният удар в гърлото, който очаквате. Като заклет пушач е вероятно да предпочитате ароматни цигари и да очаквате и жадувате силно усещане за никотин в гърлото, докато пушите. Най-доброто устройство  за вашите нужди трябва да възпроизведе това усещане, защото не искате просто устройство, което доставя много никотин – вие също така искате устройство, което Ви кара да се чувствате сякаш получавате много никотин. Ударът в гърлото е изключително важен фактор.

Най-доброто вейп устройство за заклети пушачи е оптимизирано за използване на течности с високо ниво на никотин

Като заклет пушач, Вие искате устройство с характеристики за производство на пари, които са перфектно балансирани за вашите нужди. По-конкретно, искате устройство с ниска мощност, което е проектирано да работи с високо никотинови електронни течности. Производството на пари не трябва да е твърде ниско, защото тогава може да имате проблеми с получаването на достатъчно никотин за вашите нужди. Ако обаче устройството е твърде мощно,  ще имате проблеми с парата. Ще откриете, че  sub-ohm  устройството  е дразнещо и неприятно с високо никотинова течност, независимо колко високи могат да бъдат вашите нужди от никотин.

Като цяло можете да идентифицирате вейп устройството, оптимизирано за високо никотинови електронни течности, само като го погледнете. Устройство, предназначено за такъв тип течности, ще има характеристики на стегнат въздушен поток. За да се улесни стегнатият въздушен поток, той ще има малки въздушни отвори. Освен това ще има тесен мундщук, който може да наподобява формата и размера на филтър за цигари.

Най-доброто вейп устройстви за заклети пушачи, трябва да може да се презарежда

По-рано в тази статия споменахме факта, че купуването на електронна цигара от магазин, който не е специализиран е почти винаги лоша идея, ако сте заклет пушач. Това отчасти се дължи на факта, че тези устройства са склонни да имат много скромно производство на пара и следователно обикновено не са много задоволителни за тези с по-високи никотинови нужди.

Още по-голямата причина, поради която електронните цигари в не специализираните  магазините не са най-добрите вейп устройства за тежки пушачи, е че те просто са твърде скъпи за тези с по-високи никотинови нужди. Ако трябва да купувате пакет пълнители или нов вейп за еднократна употреба всеки ден, в крайна сметка може да плащате повече за вейп, отколкото за обикновени цигари. Вейпингът – предполага се, че е по-достъпен(евтин) от пушенето. Ако сте заклет пушач, ще имате много по-добро изживяване с устройство за многократно пълнене, тъй като бутилираната електронна течност е много по-евтина от вейп устройствата за еднократна употреба.

Най-доброто вейп устройство за заклети пушачи има добър дизайн и дълъг живот на батерията

 Като заклет пушач, вероятно ще прекарате много време в използването на първото си вейп устройство – особено в началото, когато все още свиквате да консумирате никотин по различен начин. Като се има предвид колко интензивно ще използвате устройството, не искате първият ви вейп да бъде прекалено предизвикателен или труден за използване. Начинът да направите прехода си от пушене към вейпинг възможно най-плавно и лесно, е като изберете устройство, което не предлага огромно разнообразие от неясни опции за конфигурация. Когато натрупате достатъчно опит, може да поискате да закупите вейп мод, който предлага малко повече гъвкавост. Засега обаче искате нещо, което просто работи.

Когато изберете първото си устройство, животът на батерията е последният основен елемент на дизайна, който трябва да вземете предвид. Ще използвате устройството си доста интензивно и не искате то да прекарва цял ден на зарядното устройство. Потърсете устройство, което предлага възможно най-дълъг живот на батерията – измерен в милиампер-часове или mAh. Като алтернатива, купете устройство със сменяема батерия. По този начин можете да използвате една батерия, докато зареждате друга от външно зарядно устройство.

Най-добрите вейп устройства за заклети пушачи са:

  1. Caliburn G2 – Често обявяван за краля на подовете, тази под система има батерия от 750 mah, което е напълно достатъчно за да издържи цял ден. Изпарителните глави, които поддържа са от 0,8 / 1.0 / 1.2 ома, което Ви дава възможност да намерите своята златна среда в изпаряването. Специалното на този под освен вибриращата обратна връзка, която Ви позволява да разберете какво точно се случва от неправилно поставена изпарителна глава до изчерпана батерия, е именно въздушният поток, той може да бъде регулиран посредством пръстен, който е в долната част на пода. Това е едно чудесно устройство, което ще ви помогне да преминете по лесно от традиционните цигари към света на вейпа и изпаряването.
  2. Aspire Vilter S – Наследникът на Aspire Vilter е тук и е много по-добър от предшественика си. Усеща се точно като цигара заради своят филтър, а дръпката е стегната точно като при традиционна цигара. Батерията се зарежда само за 40 минути от 0 до 100%, което означава, че ще можете да я заредите бързо където и да сте.
  3. Innokin Klypse Pod – Innokin и техният под Klypse, който печели награда за най-добра под система на Вейп Експо през 2022г. няма да разочароват нито един пушач. Батерията е 700mah, а подът се пълни изключително лесно. Устройството няма никакви бутони, позволявайки Ви да го активирате чрез дърпане. Специално тази под система има капаче, което предотвратява замърсяване докато го носите в чанта или джоб, а намотката от 0.8 ома, която използва, произвежда невероятни вкус и пара, които ще задоволят дори и най-претенциозният вкус.
  4. GeekVape Wenax S-C – не можем да пропуснем и GeekVape и по специално S-C. Батерията на тази под система е от 1100mah, което Ви позволява да изпарявате цял ден без да се притеснявате, че може да свърши. Изпарителните глави, които S-C използва са от G серията на GeekVape и варират между 0.6 ома до 1,2 ома, което позволява на ползвателя да избере най-удачния за неговите нужди вариант. Активирането на електронната цигара може да е посредством бутон, който се намира отдолу или автоматично чрез дръпка.
  5. VooPoo Doric 20w – комплекта от Voopoo Ви предлага издръжлива батерия, удобство и лесно ползване. Осигурявайки капацитет на батерията от 1500mah, тази под система може да издържи до 48 часа без да има нужда от зареждане. Изпаряването става посредством бутон или автоматично при дръпка, което ще улесни много от потребителите, които все още не са изградили навика да натискат бутон за да вейпват. ITO резервоара Ви позволява през цялото време да наблюдавате, колко течност Ви остава и да знаете кога да го допълните. Изпарителните глави са със съпротивление от 1 и 1,2 ома, което е идеално за бивши пушачи и начинаещи вейпъри, опитващи се да преминат от традиционни цигари към изпаряване.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Вейп Блог

Вейп Блог - www.boombvaping.com

Кое е най-доброто вейп устройство за заклетите пушачи?

Кое е най-доброто вейп устройство за заклетите пушачи?

Кое е най-доброто вейп устройство за заклетите пушачи? Ако сте заклет пушач, вашите нужди от никотин са по-високи от средните – и това потенциално може д Кое е най-доброто вейп устройство за заклетите пушачи? Ако сте заклет пушач, вашите нужди от никотин са по-високи от средните – и това потенциално може д 2022-08-21T09:01:18+03:00 Кое е най-доброто вейп устройство за заклетите пушачи?

<p><strong>Кое е най-доброто вейп устройство за заклетите пушачи?</strong></p> <p>Ако сте заклет пушач, вашите нужди от <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span> са по-високи от средните &ndash; и това потенциално може да бъде предизвикателство за Вас при преминаването към вейпинг. За да преминете успешно към вейпинг, имате нужда от вейп комплект, който да Ви достави необходимото ниво никотин. Имате нужда и от нещо, което засилва чувството на удовлетворение, като ви дава добър и силен удар в гърлото. Малките устройства, които можете да получите от магазините &ndash; неща като вейпове за еднократна употреба и електронни цигари с предварително напълнени подочета &ndash; вероятно няма да ви задоволят, ако сте заклет пушач. Имате нужда от вейп комплект, който ще Ви достави значително по-високо ниво на удовлетворение.</p> <p>Четейки тази статия, ще научите за продуктите, които ние в BoomBvaping смятаме, че са най-добрите вейп устройства за тежки пушачи. Ще обясним защо тези устройства са подходящи за хора с по-високи нужди от никотин и защо ще ви помогнат да постигнете по-високо ниво на удовлетворение, отколкото бихте получили с устройствата за еднократна употреба, които обикновено се предлагат в магазините.</p> <p><strong><em>Преди да обсъдим конкретни продукти обаче, нека подходим към темата по-общо. Какви са качествата, които винаги трябва да притежават най-добрите устройства за заклети пушачи?</em></strong></p> <p><strong><u>Най-добрият вейп за заклети пушачи използва </u></strong><strong><u>MTL</u></strong><strong><u> стила на вдишване за максимален удар в гърлото</u></strong></p> <p>Един от най-важните аспекти на най-добрите вейп устройства за тежки пушачи е, че докато го използвате трябва да Ви доставя същото усещане, &nbsp;като при пушенето на цигара. За да може едно устройство за &nbsp;да се усеща като цигара, то трябва да има същите характеристики на стегнат въздушен поток като цигарата. Стегнатият въздушен поток позволява на парата да удари небцето ви по същия начин, по който би Ви ударил цигарения дим.</p> <p>По-важното обаче е, че вейп устройството с характеристики на тесен въздушен поток ще ви даде нужният удар в гърлото, който очаквате. Като заклет пушач е вероятно да предпочитате ароматни цигари и да очаквате и жадувате силно усещане за никотин в гърлото, докато пушите. Най-доброто устройство &nbsp;за вашите нужди трябва да възпроизведе това усещане, защото не искате просто устройство, което доставя много никотин &ndash; вие също така искате устройство, което Ви кара да се чувствате сякаш получавате много никотин. Ударът в гърлото е изключително важен фактор.</p> <p><strong><u>Най-доброто вейп устройство за заклети пушачи е оптимизирано за използване на течности с високо ниво на никотин</u></strong></p> <p>Като заклет пушач, Вие искате устройство с характеристики за производство на пари, които са перфектно балансирани за вашите нужди. По-конкретно, искате устройство с ниска мощност, което е проектирано да работи с високо никотинови електронни течности. Производството на пари не трябва да е твърде ниско, защото тогава може да имате проблеми с получаването на достатъчно никотин за вашите нужди. Ако обаче устройството е твърде мощно, &nbsp;ще имате проблеми с парата. Ще откриете, че &nbsp;sub-ohm &nbsp;устройството &nbsp;е дразнещо и неприятно с високо никотинова течност, независимо колко високи могат да бъдат вашите нужди от никотин.</p> <p>Като цяло можете да идентифицирате вейп устройството, оптимизирано за високо никотинови електронни течности, само като го погледнете. Устройство, предназначено за такъв тип течности, ще има характеристики на стегнат въздушен поток. За да се улесни стегнатият въздушен поток, той ще има малки въздушни отвори. Освен това ще има тесен мундщук, който може да наподобява формата и размера на филтър за цигари.</p> <p><strong><u>Най-доброто вейп устройстви за заклети пушачи, трябва да може да се презарежда</u></strong></p> <p>По-рано в тази статия споменахме факта, че купуването на електронна цигара от магазин, който не е специализиран е почти винаги лоша идея, ако сте заклет пушач. Това отчасти се дължи на факта, че тези устройства са склонни да имат много скромно производство на пара и следователно обикновено не са много задоволителни за тези с по-високи никотинови нужди.</p> <p>Още по-голямата причина, поради която електронните цигари в не специализираните&nbsp; магазините не са най-добрите вейп устройства за тежки пушачи, е че те просто са твърде скъпи за тези с по-високи никотинови нужди. Ако трябва да купувате пакет пълнители или нов вейп за еднократна употреба всеки ден, в крайна сметка може да плащате повече за вейп, отколкото за обикновени цигари. Вейпингът &ndash; предполага се, че е по-достъпен(евтин) от пушенето. Ако сте заклет пушач, ще имате много по-добро изживяване с устройство за многократно пълнене, тъй като бутилираната електронна течност е много по-евтина от вейп устройствата за еднократна употреба.</p> <p><strong><u>Най-доброто вейп устройство за заклети пушачи има добър дизайн и дълъг живот на батерията</u></strong></p> <p>&nbsp;Като заклет пушач, вероятно ще прекарате много време в използването на първото си вейп устройство &ndash; особено в началото, когато все още свиквате да консумирате никотин по различен начин. Като се има предвид колко интензивно ще използвате устройството, не искате първият ви вейп да бъде прекалено предизвикателен или труден за използване. Начинът да направите прехода си от пушене към вейпинг възможно най-плавно и лесно, е като изберете устройство, което не предлага огромно разнообразие от неясни опции за конфигурация. Когато натрупате достатъчно опит, може да поискате да закупите вейп мод, който предлага малко повече гъвкавост. Засега обаче искате нещо, което просто работи.</p> <p>Когато изберете първото си устройство, животът на батерията е последният основен елемент на дизайна, който трябва да вземете предвид. Ще използвате устройството си доста интензивно и не искате то да прекарва цял ден на зарядното устройство. Потърсете устройство, което предлага възможно най-дълъг живот на батерията &ndash; измерен в милиампер-часове или mAh. Като алтернатива, купете устройство със сменяема батерия. По този начин можете да използвате една батерия, докато зареждате друга от външно зарядно устройство.</p> <p><strong>Най-добрите вейп устройства за заклети пушачи са:</strong></p> <ol> <li><span><a href="https://boombvaping.com/product/uwell-caliburn-g2-pod-kit">Caliburn G2</a></span> &ndash; Често обявяван за краля на подовете, тази под система има батерия от 750 mah, което е напълно достатъчно за да издържи цял ден. Изпарителните глави, които поддържа са от 0,8 / 1.0 / 1.2 ома, което Ви дава възможност да намерите своята златна среда в изпаряването. Специалното на този под освен вибриращата обратна връзка, която Ви позволява да разберете какво точно се случва от неправилно поставена изпарителна глава до изчерпана батерия, е именно въздушният поток, той може да бъде регулиран посредством пръстен, който е в долната част на пода. Това е едно чудесно устройство, което ще ви помогне да преминете по лесно от традиционните цигари към света на вейпа и изпаряването.</li> <li><span><a href="https://boombvaping.com/product/aspire-vilter-s">Aspire Vilter S</a></span> &ndash; Наследникът на Aspire Vilter е тук и е много по-добър от предшественика си. Усеща се точно като цигара заради своят филтър, а дръпката е стегната точно като при традиционна цигара. Батерията се зарежда само за 40 минути от 0 до 100%, което означава, че ще можете да я заредите бързо където и да сте.</li> <li><span><a href="https://boombvaping.com/product/innokin-klypse-pod-kit-700mah">Innokin Klypse Pod</a></span> &ndash; Innokin и техният под Klypse, който печели награда за най-добра под система на Вейп Експо през 2022г. няма да разочароват нито един пушач. Батерията е 700mah, а подът се пълни изключително лесно. Устройството няма никакви бутони, позволявайки Ви да го активирате чрез дърпане. Специално тази под система има капаче, което предотвратява замърсяване докато го носите в чанта или джоб, а намотката от 0.8 ома, която използва, произвежда невероятни вкус и пара, които ще задоволят дори и най-претенциозният вкус.</li> <li><span><a href="https://boombvaping.com/product/geekvape-wenax-s-c-1100mah-2ml">GeekVape Wenax S-C</a></span> &ndash; не можем да пропуснем и GeekVape и по специално S-C. Батерията на тази под система е от 1100mah, което Ви позволява да изпарявате цял ден без да се притеснявате, че може да свърши. Изпарителните глави, които S-C използва са от G серията на GeekVape и варират между 0.6 ома до 1,2 ома, което позволява на ползвателя да избере най-удачния за неговите нужди вариант. Активирането на електронната цигара може да е посредством бутон, който се намира отдолу или автоматично чрез дръпка.</li> <li><span><a href="https://boombvaping.com/product/voopoo-doric-pod-20w-1500mah">VooPoo Doric 20w</a></span> &ndash; комплекта от Voopoo Ви предлага издръжлива батерия, удобство и лесно ползване. Осигурявайки капацитет на батерията от 1500mah, тази под система може да издържи до 48 часа без да има нужда от зареждане. Изпаряването става посредством бутон или автоматично при дръпка, което ще улесни много от потребителите, които все още не са изградили навика да натискат бутон за да вейпват. ITO резервоара Ви позволява през цялото време да наблюдавате, колко течност Ви остава и да знаете кога да го допълните. Изпарителните глави са със съпротивление от 1 и 1,2 ома, което е идеално за бивши пушачи и начинаещи вейпъри, опитващи се да преминат от традиционни цигари към изпаряване.</li> </ol>

, ,
Сравнение на продукти