Меню
Меню
Положителните неща, които можете да очаквате, ако откажете цигарите и преминете към вейпинг.

20.02.2023 12:06:46

Положителните неща, които можете да очаквате, ако откажете цигарите и преминете към вейпинг.

Ако сте мислили да откажете цигарите и преминете към вейпинг, вече знаете най-голямата разлика между вейпинг и пушене. Да изпарявате означава, че не вдишвате катран, въглероден окис или много други странични продукти от причинени от изгарянето на тютюн. Това само по себе си е достатъчно убедителна причина да преминете към вейпинг – но както предстои да научите, вейпингът има и някои други невероятни предимства, които може би никога не сте обмисляли.

Ще опишем някои от най-големите предимства в тази статия.

  1. Ще спестите значителна сума пари

Една от най-големите разлики между вейпинга и пушенето е огромната разлика в цената между двете. Можете да закупите страхотен вейп комплект на цената само на няколко пакета цигари, а след това спестяванията продължават да се увеличават, вземайки предвид значително по-ниската цена на течностите. Не е случайно, че някои от нациите, в които вейпингът е най-популярен – като Съединените щати, Обединеното кралство, Австралия, Нова Зеландия и Ирландия – също имат едни от най-високите цени на цигарите в света. Както добре знаете, пушачите ще намерят начин да платят дори огромните данъци върху тютюна, ако не могат да се откажат.

  1. Ще увеличите стойността при препродажба на вашия дом и кола

Случвало ли ви се е да миете с шампоан интериора на колата си или да поливате тапицерията със спрей за неутрализиране на миризми в опит да постигнете малко по-висока стойност при препродажба? Ако имате този опит, знаете истината за продажбите на автомобили: Никой не иска да купи превозно средство, което мирише на цигарен дим. Същото важи и за жилищата. Въпреки че оценките варират, обикновено можете да очаквате да получите около 7-8 процента по-малко от нормалната стойност, когато продавате кола, ако сте пушач.

Пушенето е още по-лошо за стойността на дома, като някои брокери изчисляват, че намалява стойността на препродажбата на имота с до 30 процента. Изпаряването, от друга страна, не оставя миризма във вашата среда. Ако започнете да изпарявате сега, миризмата на дим ще изчезне напълно от вашия дом и кола, когато дойде време да ги продадете.

  1. Ще подобрите самочувствието си

Едно от най-лошите неща при пушенето е това, което то причинява на вашето самочувствие. Когато сте били по-млади и все още не сте били пушач, вероятно сте избягвали близък контакт с пушачи, защото не сте харесвали миризмата на цигари по дрехите им и от дъха им. Сега, когато сте пушач, вероятно сте нервен, че другите може да се чувстват по същия начин спрямо вас. Всъщност може да положите много усилия, за да предотвратите твърде очевидната миризма на цигарен дим. Може би носите малко повече парфюм и перете дрехите си със силно ароматизиран препарат. Вероятно миете ръцете си старателно всеки път, когато сте изпушили поредната цигара.

Въпреки тези предпазни мерки вероятно все още сте нервни за това как миришат вашите дрехи, коса и дъх. Може да се колебаете как подхождате към социални ситуации, което може да повлияе на способността ви да се свързвате с нови хора. Преминаването към вейпинг ще направи чудеса за вашето самочувствие. Когато знаете, че миришете добре, ще се държите по различен начин с другите хора – и в резултат на това те ще бъдат по-възприемчиви към вас. Веднага ще забележите разликата.

  1. Ще подобрите производителността си на работа

Изчислено е, че пушачите струват на бизнеса по света стотици милиарди долари годишно в загуба на производителност. Това може да е причината пушачите да са по-малко склонни да получат повишения на работното място. Според проучване на NBC News, пушачите също са по-малко склонни да бъдат наети на първо място, а когато бъдат наети, те печелят цели 25,5 процента по-малко от непушачите. В този смисъл преминаването към вейпинг всъщност помага на финансовите ви перспективи по два начина. Ще харчите по-малко и ще печелите повече. Какво би могло да бъде по-добро от това?

  1. Ще се насладите на огромна селекция от вкусове

Друго ужасно нещо при пушенето е вкусът му. Ако сте дългогодишен пушач, вероятно сте се убедили, че харесвате вкуса на цигарения дим. Това обаче не беше така, когато за първи път започнахте да пушите. Вероятно сте мразели вкуса и сте кашляли силно. Все пак сте продължили да пушите, защото сте се наслаждавали на ефекта от никотина – и не след дълго сте били пристрастени.

Производителите на цигари винаги са правили неща, за да подобрят вкуса на цигарите и да ги направят по-достъпни. Това е една от причините, поради които много правителства по света са в процес на забрана на ментола или вече са го забранили. Ароматизираните цигари някога бяха популярни, но сега са забранени почти навсякъде. Дори ако все още можете да си купите ароматизирани цигари, наистина няма да опитате ароматите, защото нищо не може наистина да покрие силния цигарен вкус.

Вейп течността, от друга страна, се предлага в огромно разнообразие от вкусове. Можете да намерите електронни течности с вкус на плодове, десерти, напитки, закуски и други – и без тютюневия аромат да надделее, можете наистина да опитате компилация от вкусове. Няма място за сравнение между вейп-а и цигарите от гледна точка на разнообразието от аромати, които съществуват на пазара днес.

Вероятно сте чели, че цигареният дим пречи на вкусовите усещания и че хората казват, че им е много по-лесно да опитат храната си, след като откажат цигарите. Когато напълно преминете към вейпинг, вашето подобрено вкусово усещане също ще повлияе на това как се чувствате по отношение на цигарения дим. Ако се опитате да изпушите дори една цигара след няколко седмици, в които сте били вейпъри, ще се ужасите от вкуса, който ще получите.

  1. Ще се почувствате по-удовлетворени

Опитвали ли сте някога да използвате традиционна форма на заместител на никотина – като никотинова дъвка – за да си помогнете да спрете да пушите? Ако сте имали, има голям шанс да не сте успели, защото традиционната никотинова терапия има много нисък процент на успеваемост.

Една от най-големите причини, поради които никотиновите заместители не работят добре, е, че не задоволяват нуждите ви по същия начин, както го прави цигарата. Когато пушите цигара, вие абсорбирате никотина през белите дробове. Поглъщането в кръвта ви е почти мигновено и вашите желания се задоволяват за секунди. С пероралните никотинови заместители и пластири не изпитвате същото чувство на удовлетворение, тъй като абсорбцията през кожата или оралната тъкан е много по-бавна. Въпреки, че получавате никотин, все още изпитвате нужда да пушите.

От друга страна при вейпинга е съвсем различно. Фактът, че вдишате никотина, означава, че не е нужно да чакате. Ще се почувствате удовлетворени също толкова бързо, колкото ако сте изпушили една цигара. Първоначално може да ви липсват цигарите, но вероятно ще откриете, че е много по-лесно да се справите с желанието да запалите цигара.

  1. Може да решите да се откажете напълно от никотина

Едно от най-големите предимства на вейпинга е, че той ви дава много по-голям контрол върху приема на никотин, отколкото всяка друга форма на консумация на никотин. Не бихте дръпнали цигара само веднъж, преди да я загасите. Цигарите са скъпи – и вкусът на повторно запалена цигара е ужасен – така че пушите цялата.

При вейпинга, от друга страна, не се изисква да използвате устройството си за определен период от време. Ако искате, можете да си дръпнете само веднъж, преди да оставите устройството. В допълнение към пълния контрол върху броя пъти, които дърпате от вашето устройство, вейпингът ви дава и възможността да промените концентрацията на никотин на вашата електронна течност. Най-често срещаните нива на никотин варират от 3 mg/ml до 20 mg/ml, така че това е голямо разнообразие от възможности. Ако искате да контролирате приема на никотин до последния милиграм, вейпингът определено е начинът да го направите.

Знаете ли, че някои хора всъщност използват вейпинг, за да се откажат от никотина? Тъй като изпаряването ви дава толкова голям контрол върху приема на никотин, можете да намалите консумацията си толкова бавно, колкото желаете, като намалите нивото на никотин във вашата електронна течност или броя на вашите дръпки. Можете да намалите приема на никотин толкова постепенно, че почти няма да го усетите. Не след дълго ще използвате безникотинова електронна течност – или може дори да решите да се откажете изцяло от изпаряването.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Вейп Блог

Вейп Блог - www.boombvaping.com

Положителните неща, които можете да очаквате, ако откажете цигарите и преминете към вейпинг.

Положителните неща, които можете да очаквате, ако откажете цигарите и преминете

Положителните неща, които можете да очаквате, ако откажете цигарите и преминете към вейпинг.Ако сте мислили да откажете цигарите и преминете към вейпинг, Положителните неща, които можете да очаквате, ако откажете цигарите и преминете към вейпинг.Ако сте мислили да откажете цигарите и преминете към вейпинг, 2023-02-20T22:55:59+02:00 Положителните неща, които можете да очаквате, ако откажете цигарите и преминете към вейпинг.

<p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif;"><span size="3"><span lang="bg-BG">Ако сте мислили да</span></span></span><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif;"><span size="3"> </span></span><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif;"><span size="3"><span lang="bg-BG">откажете цигарите и преминете към вейпинг, вече знаете най-голямата разлика между вейпинг и пушене. Да изпарявате означава, че не вдишвате катран, въглероден окис или много други странични продукти от причинени от изгарянето на тютюн. Това само по себе си е достатъчно убедителна причина да преминете към вейпинг &ndash; но както предстои да научите, вейпингът има и някои други невероятни предимства, които може би никога не сте обмисляли.</span></span></span></span></p> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG"><i><u><b>Ще опишем някои от най-големите предимства в тази статия.</b></u></i></span></span></span></p> <ol class="text-alignjustify"> <li> <p align="JUSTIFY"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG"><u><b>Ще спестите значителна сума пари</b></u></span></span></span></p> </li> </ol> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">Една от най-големите разлики между вейпинга и пушенето е огромната разлика в цената между двете. Можете да закупите страхотен <a href="https://boombvaping.com/category/pod-sistemi-pod-mods">вейп комплект</a> на цената само на няколко пакета цигари, а след това спестяванията продължават да се увеличават, вземайки предвид значително по-ниската цена на течностите. Не е случайно, че някои от нациите, в които вейпингът е най-популярен &ndash; като Съединените щати, Обединеното кралство, Австралия, Нова Зеландия и Ирландия &ndash; също имат едни от най-високите цени на цигарите в света. Както добре знаете, пушачите ще намерят начин да платят дори огромните данъци върху тютюна, ако не могат да се откажат.</span></span></span></p> <ol start="2" class="text-alignjustify"> <li> <p align="JUSTIFY"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG"><u><b>Ще увеличите стойността при препродажба на вашия дом и кола</b></u></span></span></span></p> </li> </ol> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">Случвало ли ви се е да миете с шампоан интериора на колата си или да поливате тапицерията със спрей за неутрализиране на миризми в опит да постигнете малко по-висока стойност при препродажба? Ако имате този опит, знаете истината за продажбите на автомобили: Никой не иска да купи превозно средство, което мирише на цигарен дим. Същото важи и за жилищата. Въпреки че оценките варират, обикновено можете да очаквате да получите около 7-8 процента по-малко от нормалната стойност, когато продавате кола, ако сте пушач.</span></span></span></p> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">Пушенето е още по-лошо за стойността на дома, като някои брокери изчисляват, че намалява стойността на препродажбата на имота с до 30 процента. Изпаряването, от друга страна, не оставя миризма във вашата среда. Ако започнете да изпарявате сега, миризмата на дим ще изчезне напълно от вашия дом и кола, когато дойде време да ги продадете.</span></span></span></p> <ol start="3" class="text-alignjustify"> <li> <p align="JUSTIFY"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG"><u><b>Ще подобрите самочувствието си</b></u></span></span></span></p> </li> </ol> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">Едно от най-лошите неща при пушенето е това, което то причинява на вашето самочувствие. Когато сте били по-млади и все още не сте били пушач, вероятно сте избягвали близък контакт с пушачи, защото не сте харесвали миризмата на цигари по дрехите им и от дъха им. Сега, когато сте пушач, вероятно сте нервен, че другите може да се чувстват по същия начин спрямо вас. Всъщност може да положите много усилия, за да предотвратите твърде очевидната миризма на цигарен дим. Може би носите малко повече парфюм и перете дрехите си със силно ароматизиран препарат. Вероятно миете ръцете си старателно всеки път, когато сте изпушили поредната цигара.</span></span></span></p> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">Въпреки тези предпазни мерки вероятно все още сте нервни за това как миришат вашите дрехи, коса и дъх. Може да се колебаете как подхождате към социални ситуации, което може да повлияе на способността ви да се свързвате с нови хора. Преминаването към вейпинг ще направи чудеса за вашето самочувствие. Когато знаете, че миришете добре, ще се държите по различен начин с другите хора &ndash; и в резултат на това те ще бъдат по-възприемчиви към вас. Веднага ще забележите разликата.</span></span></span></p> <ol start="4" class="text-alignjustify"> <li> <p align="JUSTIFY"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG"><u><b>Ще подобрите производителността си на работа</b></u></span></span></span></p> </li> </ol> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">Изчислено е, че пушачите струват на бизнеса по света стотици милиарди долари годишно в загуба на производителност. Това може да е причината пушачите да са по-малко склонни да получат повишения на работното място. Според проучване на NBC News, пушачите също са по-малко склонни да бъдат наети на първо място, а когато бъдат наети, те печелят цели 25,5 процента по-малко от непушачите. В този смисъл преминаването към вейпинг всъщност помага на финансовите ви перспективи по два начина. Ще харчите по-малко и ще печелите повече. Какво би могло да бъде по-добро от това?</span></span></span></p> <ol start="5" class="text-alignjustify"> <li> <p align="JUSTIFY"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG"><u><b>Ще се насладите на огромна селекция от вкусове</b></u></span></span></span></p> </li> </ol> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">Друго ужасно нещо при пушенето е вкусът му. Ако сте дългогодишен пушач, вероятно сте се убедили, че харесвате вкуса на цигарения дим. Това обаче не беше така, когато за първи път започнахте да пушите. Вероятно сте мразели вкуса и сте кашляли силно. Все пак сте продължили да пушите, защото сте се наслаждавали на ефекта от никотина &ndash; и не след дълго сте били пристрастени.</span></span></span></p> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">Производителите на цигари винаги са правили неща, за да подобрят вкуса на цигарите и да ги направят по-достъпни. Това е една от причините, поради които много правителства по света са в процес на забрана на ментола или вече са го забранили. Ароматизираните цигари някога бяха популярни, но сега са забранени почти навсякъде. Дори ако все още можете да си купите ароматизирани цигари, наистина няма да опитате ароматите, защото нищо не може наистина да покрие силния цигарен вкус.</span></span></span></p> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">Вейп течността, от друга страна, се предлага в огромно разнообразие от вкусове. Можете да намерите <a href="https://boombvaping.com/category/technosti">електронни течности</a> с вкус на плодове, десерти, напитки, закуски и други &ndash; и без тютюневия аромат да надделее, можете наистина да опитате компилация от вкусове. Няма място за сравнение между вейп-а и цигарите от гледна точка на разнообразието от <a href="https://boombvaping.com/category/aromati-za-ovkusyavane">аромати</a>, които съществуват на пазара днес.</span></span></span></p> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">Вероятно сте чели, че цигареният дим пречи на вкусовите усещания и че хората казват, че им е много по-лесно да опитат храната си, след като откажат цигарите. Когато напълно преминете към вейпинг, вашето подобрено вкусово усещане също ще повлияе на това как се чувствате по отношение на цигарения дим. Ако се опитате да изпушите дори една цигара след няколко седмици, в които сте били вейпъри, ще се ужасите от вкуса, който ще получите.</span></span></span></p> <ol start="6" class="text-alignjustify"> <li> <p align="JUSTIFY"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG"><u><b>Ще се почувствате по-удовлетворени</b></u></span></span></span></p> </li> </ol> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">Опитвали ли сте някога да използвате традиционна форма на заместител на никотина &ndash; като никотинова дъвка &ndash; за да си помогнете да спрете да пушите? Ако сте имали, има голям шанс да не сте успели, защото традиционната никотинова терапия има много нисък процент на успеваемост.</span></span></span></p> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">Една от най-големите причини, поради които никотиновите заместители не работят добре, е, че не задоволяват нуждите ви по същия начин, както го прави цигарата. Когато пушите цигара, вие абсорбирате никотина през белите дробове. Поглъщането в кръвта ви е почти мигновено и вашите желания се задоволяват за секунди. С пероралните никотинови заместители и пластири не изпитвате същото чувство на удовлетворение, тъй като абсорбцията през кожата или оралната тъкан е много по-бавна. Въпреки, че получавате <a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a>, все още изпитвате нужда да пушите.</span></span></span></p> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">От друга страна при вейпинга е съвсем различно. Фактът, че вдишате никотина, означава, че не е нужно да чакате. Ще се почувствате удовлетворени също толкова бързо, колкото ако сте изпушили една цигара. Първоначално може да ви липсват цигарите, но вероятно ще откриете, че е много по-лесно да се справите с желанието да запалите цигара.</span></span></span></p> <ol start="7" class="text-alignjustify"> <li> <p align="JUSTIFY"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG"><u><b>Може да решите да се откажете напълно от никотина</b></u></span></span></span></p> </li> </ol> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">Едно от най-големите предимства на вейпинга е, че той ви дава много по-голям контрол върху приема на <a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a>, отколкото всяка друга форма на консумация на <a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a>. Не бихте дръпнали цигара само веднъж, преди да я загасите. Цигарите са скъпи &ndash; и вкусът на повторно запалена цигара е ужасен &ndash; така че пушите цялата.</span></span></span></p> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">При вейпинга, от друга страна, не се изисква да използвате устройството си за определен период от време. Ако искате, можете да си дръпнете само веднъж, преди да оставите устройството. В допълнение към пълния контрол върху броя пъти, които дърпате от вашето устройство, вейпингът ви дава и възможността да промените концентрацията на <a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a> на вашата електронна течност. Най-често срещаните нива на никотин варират от 3 mg/ml до 20 mg/ml, така че това е голямо разнообразие от възможности. Ако искате да контролирате приема на <a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a> до последния милиграм, вейпингът определено е начинът да го направите.</span></span></span></p> <p align="JUSTIFY" class="text-alignjustify"><span face="Times New Roman, serif" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 12pt;"><span size="3"><span lang="bg-BG">Знаете ли, че някои хора всъщност използват вейпинг, за да се откажат от никотина? Тъй като изпаряването ви дава толкова голям контрол върху приема на <a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a>, можете да намалите консумацията си толкова бавно, колкото желаете, като намалите нивото на <a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a> във вашата електронна течност или броя на вашите дръпки. Можете да намалите приема на <a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a> толкова постепенно, че почти няма да го усетите. Не след дълго ще използвате безникотинова <a href="https://boombvaping.com/category/technosti">електронна течност</a> &ndash; или може дори да решите да се откажете изцяло от изпаряването.</span></span></span></p>

Сравнение на продукти