Меню
Меню
Вейпинга, като средство за  отказване на цигарите

13.11.2022 09:28:34

Вейпинга, като средство за отказване на цигарите

Независимо дали вече сте вейпър, или все още сте пушач и сте на ръбан относно преминаването, вие сте добре запознати с основната полза, която предлага вейпингът: осигурява задоволителен начин да консумирате никотин, без да вдишвате дим. По света десетки милиони хора са преминали към вейпинг и са се отказали напълно от пушенето. Вейпинга също така струва значително по-малко от пушенето, така че преминаването може да ви помогне да спестите значителна сума пари.

Има и допълнителна полза от вейпинга, която много хора никога не обмислят: това е факта, че вейпингът ви дава по-голям контрол върху консумацията на никотин, отколкото всеки друг вид употреба на никотин. С други никотинови продукти няма лесен начин бавно да намалите употребата му. Бихте могли да изпушите част от цигара и да изхвърлите останалото, но повечето хора не биха го направили – а при традиционните никотинови заместители обикновено има само две различни нива на никотин.

Чрез вейпинга контролирането на приема на никотин е невероятно лесно, защото можете да го направите по два начина – като изпарявате по-рядко или като намалите никотиновите милиграми във вашата електронна течност. Толкова е лесно да използвате вейпинга, за да намалите консумацията на никотин, всъщност много хора, които преминат към вейпинг, в крайна сметка се отказват от никотина напълно. Бихте ли искали да се откажете от никотина и да се присъедините към всички хората по света, които или са преминали към безникотинови вейп течности, или напълно са спрели да пушат/изпаряват? В тази статия ще ви преведем през процеса и ще ви покажем как точно да използвате вейпинга, за да намалите употребата на никотин.

Изпарявайте на воля, докато не спрете да пушите

Преди да започнете да мислите за намаляване на приема на никотин, трябва да достигнете точката, в която вече изобщо не използвате цигари, защото пушенето е в противовес за вашата цел да се откажете от никотина. Електронната течност трябва да бъде единствената форма на никотин, която консумирате, защото по този начин имате пълен контрол върху количеството на никотин, което консумирате. С цигарите, от друга страна, изобщо не можете да контролирате никотиновото съдържание.

Ако в момента сте пушач, вероятно ще ви е най-лесно да преминете напълно към изпаряване, ако използвате вейп устройство с много ефективно доставяне на никотин. Ако използвате устройство, което доставя никотин почти толкова ефективно, колкото обикновената цигара, трябва да откриете, че е сравнително лесно просто да спрете да пушите и да започнете да изпарявате. Ако смятате, че е необходимо да транзитирате по-постепенно, няма причина да се чувствате недоволни от себе си; няма двама души, които да имат абсолютно едно и също вейп изживяване. Не се притеснявайте да преминете към по-ниско съдържание на никотин, докато не спрете напълно да пушите.

Тук, в BoomBVaping, предлагаме широка гама от удобни комплекти за начинаещи вейпъри, които помагат да направим прехода от пушене към вейп толкова лесен, колкото е възможно. Uwell Caliburn G2 е една от опциите, на които смятаме, че ще се насладите, ако сте начинаещ вейпър.

Под системата използва подове за многократно пълнене, така че добавя допълнително ниво на гъвкавост към вашето вейп изживяване, защото ви позволява да купувате бутилирана електронна течност, вместо да използвате еднократни електронни наргилета. Въпреки, че пълненето на вашите подчета е по-малко удобно, то ви позволява да се насладите на по-голямо разнообразие от различни вкусове, защото можете да използвате практически всяка бутилирана електронна течност на пазара.

Намалете концентрацията на никотин, когато сте готови

След като достигнете точката, в която напълно сте свикнали с вейпинга и вече не използвате или изобщо мислите да използвате тютюн, е време да направите първата стъпка към отказване от никотина, като намалите концентрацията на никотин. В момента вероятно използвате най-силната вейп течност с никотинови соли или добавяте по няколко шота никотин. Вече може да превключите към по-ниска концентрация на никотин, без да променяте хардуера или аромата на течността, който използвате. Преминете към по-ниската никотинова сила и си дайте време да свикнете, преди да продължите със стъпките в това ръководство.

Започнете да използвате по-мощно устройство, когато преминавате към електронна течност с ниско съдържание на никотин

След като свикнете с по-ниската концентрацията на никотин от 20 mg/ml или 10 mg/ml и сте готови да намалите допълнително приема на никотин, вероятно ще искате да закупите по-мощно устройство от това, което използвате в момента. Увеличеното производство на пари от новото ви устройство ще компенсира по-ниската концентрация на никотина във вашата електронна течност.

Ето няколко от устройствата, които смятаме, че ще харесате, ако намалявате приема на никотин и имате нужда от вейп комплект, който предлага малко повече мощност:

  1. Innokin Coolfire z60 Zlide Top Kit – комплектът на Innokin Ви предлага чудесна автономност на батерията, както и голям избор при изпарителните глави, с които ще можете да контролирате мощността на устройството и да я увеличите когато решите да намаляте своят никотинов прием.
  2. GeekVape Aegis Boost B60 – Под системата на GeekVape Ви предлага набор от функции и режими, които ще ви помогнат при преминаването от по – високо към по – ниско съдържание на никотин.
  3. Aspire Zelos X Kit (Nautilus 3) – Комплектът на Aspire има огромна колекция от изпарителни глави с различно съпротивление, което ще бъде вашият верен помощник при нагласянето на точната дръпка и допълнителни настройки за да можете да транзитирате по – добре в намаляването на никотиновото съдържание.

 

Когато не можете да намалите допълнително концентрацията на никотин, направете своя собствена електронна течност

При повечето електронни течности в търговската мрежа, най-ниската концентрация на никотин, която можете да намерите, е 3 mg/ml. Следващата стъпка е да започнете да изпарявате без никотин. Намаляването от 3 mg/ml до без никотин обаче е много по-голяма стъпка, отколкото може да си представите. Можете да се откажете от никотина много по-лесно, ако го направите постепенно, а това може да стане по два начина: като намалите честотата на изпаряване или като смесите свои собствени електронни течности с по-ниско съдържание на никотин.

Намаляването на честотата на изпаряване е доста лесно, ако използвате устройство с вграден брояч на дръпки. Повечето вейп модове за – и трите устройства, изброени в предишния раздел на тази статия – имат броячи на дръпки, които ви позволяват да проследявате ежедневната си употреба. Когато сте готови да започнете да се отказвате от никотина, трябва да започнете да записвате ежедневния си брой дръпки с цел да намалите броя на дръпките поне с една на ден. Ако в момента изпарявате 150 пъти на ден и целта ви е да намалите броя на дръпките възможно най-много– може би дори до 10 дръпки или по-малко – през следващите 150 дни. Това не звучи толкова трудно, нали?

Междувременно ще искате да започнете постепенно да намалявате концентрацията на никотина си. Можете да направите това, като купите любимата си вейп течност с концентрация 3 mg/ml и без никотин и смесите двете заедно в голяма бутилка. Ако смесите двете концентрации в равни количества, ще имате електронна течност със сила от 1,5 mg/ml. След като свикнете с това, смесете две части безникотинова електронна течност с една част 3 mg/ml електронна течност за сила от 1 mg/ml.

Ако продължите да смесвате вейп течности с все по-ниско съдържание на никотин, като същевременно намалявате броя на дърпанията си всеки ден, в крайна сметка ще достигнете момент, в който използвате електронна течност без почти никакъв никотин и почти не изпарявате. Когато стигнете до този момент, вие сте готови да се откажете напълно от никотина. Можете да продължите да използвате вейп течност без никотин само за удоволствието или можете да спрете да изпарявате – изборът е ваш. Отказът от никотина е огромно постижение и ако сте стигнали до тук, бихме искали да ви поздравим

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Вейп Блог

Вейп Блог - www.boombvaping.com

Вейпинга, като средство за отказване на цигарите

Вейпинга, като средство за отказване на цигарите

Независимо дали вече сте вейпър, или все още сте пушач и сте на ръбан относно преминаването, вие сте добре запознати с основната полза, която предлага вейп Независимо дали вече сте вейпър, или все още сте пушач и сте на ръбан относно преминаването, вие сте добре запознати с основната полза, която предлага вейп 2022-11-13T09:34:05+02:00 Вейпинга, като средство за  отказване на цигарите

<p>Независимо дали вече сте вейпър, или все още сте пушач и сте на ръбан относно преминаването, вие сте добре запознати с основната полза, която предлага вейпингът: осигурява задоволителен начин да консумирате никотин, без да вдишвате дим. По света десетки милиони хора са преминали към вейпинг и са се отказали напълно от пушенето. Вейпинга също така струва значително по-малко от пушенето, така че преминаването може да ви помогне да спестите значителна сума пари.</p> <p>Има и допълнителна полза от вейпинга, която много хора никога не обмислят: това е факта, че вейпингът ви дава по-голям контрол върху консумацията на никотин, отколкото всеки друг вид употреба на <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span>. С други никотинови продукти няма лесен начин бавно да намалите употребата му. Бихте могли да изпушите част от цигара и да изхвърлите останалото, но повечето хора не биха го направили &ndash; а при традиционните никотинови заместители обикновено има само две различни нива на <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span>.</p> <p>Чрез вейпинга контролирането на приема на <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span> е невероятно лесно, защото можете да го направите по два начина &ndash; като изпарявате по-рядко или като намалите никотиновите милиграми във вашата <span><a href="https://boombvaping.com/category/technosti">електронна течност</a></span>. Толкова е лесно да използвате вейпинга, за да намалите консумацията на <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span>, всъщност много хора, които преминат към вейпинг, в крайна сметка се отказват от никотина напълно. Бихте ли искали да се откажете от никотина и да се присъедините към всички хората по света, които или са преминали към безникотинови <span><a href="https://boombvaping.com/category/technosti">вейп течности</a></span>, или напълно са спрели да пушат/изпаряват? В тази статия ще ви преведем през процеса и ще ви покажем как точно да използвате вейпинга, за да намалите употребата на <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span>.</p> <p><strong><u>Изпарявайте на воля, докато не спрете да пушите</u></strong></p> <p>Преди да започнете да мислите за намаляване на приема на <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span>, трябва да достигнете точката, в която вече изобщо не използвате цигари, защото пушенето е в противовес за вашата цел да се откажете от никотина. <span><a href="https://boombvaping.com/category/technosti">Електронната течност</a></span> трябва да бъде единствената форма на никотин, която консумирате, защото по този начин имате пълен контрол върху количеството на никотин, което консумирате. С цигарите, от друга страна, изобщо не можете да контролирате никотиновото съдържание.</p> <p>Ако в момента сте пушач, вероятно ще ви е най-лесно да преминете напълно към изпаряване, ако използвате вейп устройство с много ефективно доставяне на <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span>. Ако използвате устройство, което доставя никотин почти толкова ефективно, колкото обикновената цигара, трябва да откриете, че е сравнително лесно просто да спрете да пушите и да започнете да изпарявате. Ако смятате, че е необходимо да транзитирате по-постепенно, няма причина да се чувствате недоволни от себе си; няма двама души, които да имат абсолютно едно и също вейп изживяване. Не се притеснявайте да преминете към по-ниско съдържание на <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span>, докато не спрете напълно да пушите.</p> <p>Тук, в <span><a href="https://boombvaping.com">BoomBVaping</a></span>, предлагаме широка гама от удобни комплекти за начинаещи вейпъри, които помагат да направим прехода от пушене към вейп толкова лесен, колкото е възможно. <span><a href="https://boombvaping.com/product/uwell-caliburn-g2-pod-kit">Uwell Caliburn G2</a></span> е една от опциите, на които смятаме, че ще се насладите, ако сте начинаещ вейпър.</p> <p>Под системата използва подове за многократно пълнене, така че добавя допълнително ниво на гъвкавост към вашето вейп изживяване, защото ви позволява да купувате бутилирана <span><a href="https://boombvaping.com/category/technosti">електронна течност</a></span>, вместо да използвате еднократни електронни наргилета. Въпреки, че пълненето на вашите подчета е по-малко удобно, то ви позволява да се насладите на по-голямо разнообразие от различни вкусове, защото можете да използвате практически всяка бутилирана електронна течност на пазара.</p> <p><strong><u>Намалете концентрацията на никотин, когато сте готови</u></strong></p> <p>След като достигнете точката, в която напълно сте свикнали с вейпинга и вече не използвате или изобщо мислите да използвате тютюн, е време да направите първата стъпка към отказване от никотина, като намалите концентрацията на <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span>. В момента вероятно използвате най-силната вейп течност с никотинови соли или добавяте по няколко шота никотин. Вече може да превключите към по-ниска концентрация на никотин, без да променяте хардуера или аромата на течността, който използвате. Преминете към по-ниската никотинова сила и си дайте време да свикнете, преди да продължите със стъпките в това ръководство.</p> <p><strong><u>Започнете да използвате по-мощно устройство, когато преминавате към електронна течност с ниско съдържание на никотин</u></strong></p> <p>След като свикнете с по-ниската концентрацията на <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span> от 20 mg/ml или 10 mg/ml и сте готови да намалите допълнително приема на <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span>, вероятно ще искате да закупите по-мощно устройство от това, което използвате в момента. Увеличеното производство на пари от новото ви устройство ще компенсира по-ниската концентрация на никотина във вашата <span><a href="https://boombvaping.com/category/technosti">електронна течност</a></span>.</p> <p><strong><u>Ето няколко от устройствата, които смятаме, че ще харесате, ако намалявате приема на никотин и имате нужда от вейп комплект, който предлага малко повече мощност:</u></strong></p> <ol> <li><span><a href="https://boombvaping.com/product/innokin-coolfire-z60-zlide-top-kit-2500mah-3ml">Innokin Coolfire z60 Zlide Top Kit</a></span> &ndash; комплектът на Innokin Ви предлага чудесна автономност на батерията, както и голям избор при изпарителните глави, с които ще можете да контролирате мощността на устройството и да я увеличите когато решите да намаляте своят никотинов прием.</li> <li><span><a href="https://boombvaping.com/product/geekvape-aegis-boost-2-b60-60w-2000mah">GeekVape Aegis Boost B60</a></span> &ndash; Под системата на GeekVape Ви предлага набор от функции и режими, които ще ви помогнат при преминаването от по &ndash; високо към по &ndash; ниско съдържание на никотин.</li> <li><span><a href="https://boombvaping.com/product/aspire-zelos-x-80w-nautilus-3-22mm-3ml">Aspire Zelos X Kit (Nautilus 3)</a></span> &ndash; Комплектът на Aspire има огромна колекция от изпарителни глави с различно съпротивление, което ще бъде вашият верен помощник при нагласянето на точната дръпка и допълнителни настройки за да можете да транзитирате по &ndash; добре в намаляването на никотиновото съдържание.</li> </ol> <p>&nbsp;</p> <p><strong><u>Когато не можете да намалите допълнително концентрацията на никотин, направете своя собствена електронна течност</u></strong></p> <p>При повечето електронни течности в търговската мрежа, най-ниската концентрация на <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span>, която можете да намерите, е 3 mg/ml. Следващата стъпка е да започнете да изпарявате без никотин. Намаляването от 3 mg/ml до без <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span> обаче е много по-голяма стъпка, отколкото може да си представите. Можете да се откажете от никотина много по-лесно, ако го направите постепенно, а това може да стане по два начина: като намалите честотата на изпаряване или като смесите свои собствени електронни течности с по-ниско съдържание на <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span>.</p> <p>Намаляването на честотата на изпаряване е доста лесно, ако използвате устройство с вграден брояч на дръпки. Повечето <span><a href="https://boombvaping.com/category/veyp-modove-vape-mods">вейп модове</a></span> за &ndash; и трите устройства, изброени в предишния раздел на тази статия &ndash; имат броячи на дръпки, които ви позволяват да проследявате ежедневната си употреба. Когато сте готови да започнете да се отказвате от никотина, трябва да започнете да записвате ежедневния си брой дръпки с цел да намалите броя на дръпките поне с една на ден. Ако в момента изпарявате 150 пъти на ден и целта ви е да намалите броя на дръпките възможно най-много&ndash; може би дори до 10 дръпки или по-малко &ndash; през следващите 150 дни. Това не звучи толкова трудно, нали?</p> <p>Междувременно ще искате да започнете постепенно да намалявате концентрацията на никотина си. Можете да направите това, като купите любимата си вейп течност с концентрация 3 mg/ml и без <span><a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a></span> и смесите двете заедно в голяма бутилка. Ако смесите двете концентрации в равни количества, ще имате <span><a href="https://boombvaping.com/category/technosti">електронна течност</a></span> със сила от 1,5 mg/ml. След като свикнете с това, смесете две части безникотинова електронна течност с една част 3 mg/ml електронна течност за сила от 1 mg/ml.</p> <p>Ако продължите да смесвате <a href="https://boombvaping.com/category/technosti">вейп течности</a> с все по-ниско съдържание на <a href="https://boombvaping.com/category/nikotinov-shot">никотин</a>, като същевременно намалявате броя на дърпанията си всеки ден, в крайна сметка ще достигнете момент, в който използвате <a href="https://boombvaping.com/category/technosti">електронна течност</a> без почти никакъв никотин и почти не изпарявате. Когато стигнете до този момент, вие сте готови да се откажете напълно от никотина. Можете да продължите да използвате вейп течност без никотин само за удоволствието или можете да спрете да изпарявате &ndash; изборът е ваш. Отказът от никотина е огромно постижение и ако сте стигнали до тук, бихме искали да ви поздравим</p>

,
Сравнение на продукти